Valokiinteistöt

Liiketoimintamalli

Liiketoimintamallimme sisältää rakennuttamista, rakentamista, saneerauksia sekä vuokraustoimintaa. Yleisesti ottaen tavoitteemme on, että meidän asuntoihimme halutaan asumaan, liiketiloihin liiketoimintaa pyörittämään ja meiltä tilataan laadukkaita rakennusprojekteja.

Näkyvin osa liiketoimintaamme on uusien kohteiden rakentaminen asiakkaan toiveiden mukaan tai omaa vuokraustoimintaamme silmällä pitäen. Lisäksi ostamme valmiita kiinteistöjä, jotka saneeraamme erinomaiseen käyttökuntoon vuokraustoimintaa varten.

Ota yhteyttä

Laatu on kunnia-asiamme

Rakentamisessa ja saneeraamisessa periaatteemme on, että asunnossa pitäisi pystyä vuokranantajan itsekin asumaan ja viihtymään. Jos se kelpaa meille asunnoksi, niin silloin se todennäköisesti kelpaa myös ostajalle tai vuokralaiselle.

Toinen johtava periaatteemme on, että asuntojen ja liiketilojen pitää olla aina priimakunnossa. Jos esimerkiksi ryhdymme saneeraamaan vanhaa rakennusta, teemme siitä houkuttelevan kohteen. Jos taas jokin kohde kaipaa korjausta, pitää se tehdä heti. Näin saavutetaan asukkaiden ja asiakkaiden luottamus, joka perustuu laadukkaaseen toimintaamme.

Näillä periaatteilla olemme menestyneet suhdanneherkällä rakennusalalla aina 1990-luvun alusta saakka. Matkan varrelle on osunut nousu- ja laskukausia, mutta perusperiaatteemme ovat kantaneet vuosikymmenestä toiseen.

Pitkä kokemuksemme alalta takaa sen, että remonttiemme kustannustehokkuus on hallinnassa jo ennakkolaskennassa. Tarkan talousseurannan ansiosta hintamme ja vuokramme pysyvät kilpailukykyisinä, mikä hyödyttää sekä asukkaita ja yrityksiä että meitä vuokranantajina. Talousseurantaan kuuluu, että teemme kaikki remonttimme itse, koska tunnemme omat kiinteistömme parhaiten. Näin säästämme rahaa ja vältymme turhalta työltä. Sama talousseurannan tarkkuus pätee myös rakennusprojekteihimme, joissa pystymme toteuttamaan vaativiakin kokonaisuuksia kilpailukykyiseen hintaan.

Olemme sanojemme mittaisia

Asiakkaan tai asukkaan on aina hyvä selvittää, kenen kanssa on kauppaa tekemässä tai vuokrasopimusta solmimassa. Siksi haluamme toimintamme olevan mahdollisimman avointa kaikin puolin. Meihin voi aina ottaa yhteyttä ja viemme asioita mahdollisimman tehokkaasti eteenpäin – olipa sitten kyse vaikkapa vuokrasopimuksen laatimisesta tai mittavasta rakennusprojektista.

Edellä mainittujen kriteerien toteutuminen vaatii vahvaa moraalia, sillä meidän pitää pystyä seisomaan sanojemme takana. Tähän omaan huutoomme olemme pystyneet vastaamaan koko toimintamme ajan ja niin teemme myös tulevaisuudessa. Meihin voi luottaa.

Rakennuttaminen

Tervetuloa asioimaan kanssamme.

Tapio Hjulberg allekirjoitus
Tapio Hjulberg