Asukkaille

Asunnon vuokraus ja muuta tietoa

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon, ole hyvä ja täytä alla oleva asuntohakemus. Jos sinulla on kysyttävää asunnoista, ota yhteyttä asiakaspalvelu@valokiinteistot.fi tai soita numeroon 040 125 3932 (ma-to klo 9-13). Huomioithan, että asuntoa hakiessasi kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Mikäli haluat irtisanoa asuntosi, voit kirjoittaa sähköpostitse vapaamuotoisen irtisanomisilmoituksen osoitteeseen asiakaspalvelu@valokiinteistot.fi, jossa käy ilmi asunnon osoite sekä voimassa olevat yhteystietosi.

Käytämme vuokrasopimusten allekirjoitukseen sähköistä allekirjoitusta, joten tarvitset verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Mikäli tulet valituksi vuokra-asuntoomme, sähköisen allekirjoituksen linkki on voimassa 8 tuntia sen saapumisesta. Mikäli et tänä aikana allekirjoita sopimusta, asunto menee toiselle hakijalle.

Lataa lisätietoa ja siivousohjeet

Takuuvuokraehdot

Liite 1 Fennian peruskotivakuutus

Liite 2 Omaisuuden ryhmävakuutusten ehdot

Täytä vuokrahakemus

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia

  Hakija 1

  Elämäntilanne*

  Asumismuoto: *


  Hakija 2 (jos on)

  Elämäntilanne*
  Asunnon tiedot

  Asuntohakemuksen tekeminen ei automaattisesti johda yhteydenottoon taikka vuokrasopimukseen. Asuntohakemus on voimassa 21 vrk sen saapumisesta. Lähettämällä hakemuksen, sekä hakija, että kanssahakija annatte luvan luottotietojen tarkistamiseen ja vakuutatte samalla antamanne tiedot oikeiksi.

  Edellytämme moitteettomia luottotietoja. Puutteellisesti täytetty tai virheellisiä tietoja sisältävä hakemus hylätään. Pidätämme oikeuden arvioida myös, että ilmoittamanne tulot ovat riittävät vuokrasuhteen ehtojen täyttämiseksi. Hakijoiden tulee olla oikeustoimikelpoisia.

  Olen lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt ehdot. *