Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Hei! Mukavaa kun löysit sivuillemme. Voimmeko kenties auttaa toimitilatarpeissanne? Alempana on painonappi ” Katso vapaat toimitilamme”, klikkaa ja tutustu tarjontaamme.

Mikäli juuri nyt ei löytynyt sivuilla sopivaa kohdetta, kannatta kuitenkin olla suoraan yhteydessä tapio@hjulberg.fi tai 0400 691830.

Keskustelen mieluusti kanssanne kaikista toimitilatarpeistanne ja mahdollisuuksista muokata käyttöönne sopivat tilat vaikkapa remontoituna brändinne mukaisesti.

Katso vapaat toimitilamme

Tällä hetkellä omistuksessamme on kymmenkunta erilaista ja erityyppistä liikekiinteistöä, joissa on vuokralla kymmeniä yrityksiä. Periaatteenamme on lähteä liikekiinteistöjen vuokraamisessa kulloisenkin vuokralaisen tarpeesta ja siitä, että tarjoamamme tilat ovat hyvässä kunnossa.

Pystymme räätälöimään palvelumme aina asiakaslähtöisesti. Lisäksi voimme tarvittaessa remontoida tilat vastaamaan kulloisenkin vuokralaisen tarpeita. Voimme muokata tiloja myös erikokoisiksi. Tämä onkin meille aivan normaalikäytäntö. Meille on tärkeää, että myös vuokra-ajat joustavat jokaisen tarpeen mukaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta hinnoittelumme on erittäin kilpailukykyistä, ja voimme vakuuttaa, ettei kenenkään tarvitse vaihtaa liiketilaa ainakaan vuokranhinnan takia.

Keskuspuistokatu 15–17 saneeraus malliesimerkkinä

Kokemuksemme mukaan edustava liikekiinteistö on kaikkien etu. Esimerkiksi voimme nostaa kemiläisen Keskuspuistokatu 15–17:n kiinteistön, joka oli lähes tyhjillään ennen kuin se siirtyi omistukseemme. Teimme kiinteistöön perusteelliset julkisivujen saneeraukset ja päivitimme tekniikan kauttaaltaan. Lisäksi tiloja on uusittu eri vuokralaisten tarpeiden mukaan.

Viimeisimpänä merkittävänä saneerauksena toteutettiin täydellinen peruskorjaus kiinteistön osaan, johon tuli vuokraiseksi K-Market. Saneerauksen jälkeen Keskuspuistokatu 15–17 liikekiinteistö on täynnä tyytyväisiä vuokralaisia.

Taloudellisuus on kaikille tärkeää

Liikekiinteistöissä on kaikille osapuolille tärkeää taloudellisuus. Liikekiinteistöissä keskeisinä periaatteinamme onkin: oikea paikka ja oikea hinta. Yritykset arvostavat halukkuuttamme remontteihin, vuokranantajan vakaata taloustilannetta, vuokrasopimuksen järkevää pituutta ja yleisesti ottaen luotettavuutta.

Vuokrasopimuksen tekohetkellä erityisen tärkeäksi nousee luottamus siihen, että tilat ovat yrityksen käytössä sovitulla päivämäärällä. Näiden asioiden laadukkaasta hoitamisesta meidän toimintamme on tullut tunnetuksi.

Ota yhteyttä

Toimitilamme

Mikäli alla oleva upotus ei toimi selaimellasi käy katsomassa vuokrattavat liiketilamme suoraan klikkaamalla tästä.