Kemi kerros-/luhtitalot

Kemi kerros-/luhtitalot

Kemin Toivolankadulle nro 2 rakennettiin vuonna 2009 kaksi isoa luhtitaloa. Tämäkin oli Rakennusliike Hjulbergin rakentama kohde, jonne myös valittiin laadukkaat materiaalit upeine keittiöineen ja saunoineen. Talo sisältää vain kaksioita, mutta on edelleenkin erittäin haluttu asuinpaikka monelle.

Kemin keskustassa sijaitseva Kiinteistö Oy Möllärintalo hankittiin kaupalla vuonna 2015. Myös Möllärintalo on kokenut mittavan kunnostusohjelman, jossa on kunnostettu asunnot, yleiset tilat, kiinteistön julkisivu, katto, ikkunat ja piha-alueet. Kiinteistö Oy Möllärintalo on etenkin senioreiden suosiossa, jotka etsivät laadukasta, hissillä varustettua ja ennen kaikkea rauhallista vuokra-asuntoa Kemin keskustasta.

Kemin Kanavanrannan rakennuttua vuonna 2021, sieltä ostettiin neljä asuntoa. Näihin asuntoihin myös valittiin laadukkaat materiaalit ja ne ovatkin olleen vuokrattuna uudesta alkaen. Upeat merimaisemat tulevat kaupan päälle.

Kaikissa kohteissamme meille on ensisijaisen tärkeää, että asukkaillamme on rauhallista, turvallista ja luotettavaa asua. Koska omistamme koko kiinteistön, meillä on helppo taata jokaiselle asukkaalle nämä tavoitteet. Kiinteistöjen hallinta ja huoltaminen on meille sydämen asia, joten jokaisessa taloyhtiössä suoritetaan vuosittain jonkinlaisia parannuksia sekä säännöllisiä huoltotoimia.

Tiedämme kokemuksesta, että mikäli kiinteistöjen kunnossapito toteutetaan suunnitelmien mukaan, ovat kiinteistöt pitkäikäisiä ja säilyttävät arvonsa.

Asunnon vuokraus ja muuta tietoa