Vuokrattavat asunnot

Vuokrattavat asunnot

Asuntojen vuokraamisessa toimimme periaatteidemme mukaisesti, joita ovat laatu, avoimuus ja pitkään kokemukseen perustuva luotettavuus. Lähdemme kaikessa vuokra-asumisessa siitä, että asunnon laadukkuus vaatii pitkäjänteistä sitoutumista vuokranantajalta. Pitkäaikaisimmat kohteemme ovat olleet omistuksessamme jo 2000-luvun alusta saakka.

Pitkän kokemuksen perusteella olemme vakuuttuneita siitä, että paras lopputulos syntyy, kun omistamme koko kohteemme kokonaan. Tällöin päätöksenteko on helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Tämänkaltainen malli tarkoittaa käytännössä sitä, että voimme nopeasti ja tehokkaasti huolehtia muun muassa yhteisten tilojen, pihojen ja julkisivujen kunnosta puhumattakaan huoneistojen kunnosta.

Meille on kunnia-asia pitää vuokrattavat asunnot aina siinä kunnossa, että niissä voi asua itsekin. Periaatteenamme on, jos ne kelpaavat itselle, kelpaavat ne todennäköisesti myös vuokralaiselle. Meidän vuokra-asuntoihimme pääsee asumaan ilman vuokravakuutta. Lisäksi vuokrankorotukset ovat aina maltillisia. Laskemme korotuksiin vain todelliset nousseet kustannukset, kuten esimerkiksi jätehuollon, vesi- ja viemärikustannukset, lämmityskustannukset sekä kiinteistöveron.

Katso vapaat asuntomme

Keminmaa kerrostalot

Kemi rivitalot

Kemi kerrostalot

Kiinteistö Oy Lukkarinkulman menestystarina

Pitkä kokemus vuokranantajana on opettanut, että asunnon hyvä kunto on eduksi kaikille. Kun asukkaat ovat tyytyväisiä, he maksavat mielellään vuokransa laatuasumisesta. Sama pätee kokonaisiin kortteleihin, joiden arvo kasvaa, kun taloista, asunnoista ja vuokralaisista pidetään hyvää huolta.

Esimerkiksi keminmaalainen Kiinteistö Oy Lukkarinkulma oli päässyt vuosien saatossa huonoon kuntoon ja sillä oli vuokralaisten keskuudessa huono maine. Kohteeseen olikin vaikea saada vuokralaisia, mikä laski samalla koko asuinalueen arvoa. Ostettuamme kiinteistön päätimme toteuttaa kaikki tarvittavat muutokset, joiden tavoitteena oli tehdä kohteesta kiinnostava ja haluttu vuokralaisten silmissä.

Teimme koko kiinteistöön mittavan kunnostusohjelman, jossa remontoimme kaikki pinnat uusiksi. Mittavaan kunnostusohjelmaan kuuluivat muun muassa yleiset tilat, julkisivut, uudet lasitetut parvekkeet, pihat ja asunnot, joiden asumismukavuutta lisäsimme tekemällä osaan saunan. Nykyisin Kiinteistö Oy Lukkarinkulma on täynnä asukkaita, jotka viihtyvät kohteessa erinomaisesti. Rehellisen palkinnon onnistumisesta saakin tyytyväisiltä asukkailta.