Vuokrattavat asunnot

Vuokrattavat asunnot

Hei! Haet näköjään uutta vuokra-asuntoa. Vähän alempana on painonappi ”Katso vapaat asuntomme”, klikkaa siitä ja näet vapaat vuokra-asunnot Kemi ja Keminmaa juuri tällä hetkellä.

Mikäli löysit mieluisan asunnon, ole hyvä ja täytä sähköinen vuokrahakemuslomake. Sille on vieressä myös oma painonappi ”Täytä vuokrahakemus”. Mikäli juuri nyt ei löytynyt vapaana sopivaa kohdetta, voit myös tutustua tarjontaamme katsomalla alempaa painonapeista kohteitamme ja jättämällä hakemuksesi mahdollisesti myöhemmin vapautuvaan asuntoon.

Olemme Yksityinen vuokra-asuntojen tarjoaja niin Kemissä, kuin Keminmaalla. Vuokrattavat asunnot sijaitsevat Kemissä ja Keminmaalla hyvillä rauhallisilla paikoilla.

Kuitenkin asunnon vuokraus edellyttää ensin sähköisen vuokrahakemuksen täyttämistä ja lähettämistä meille. Sen jälkeen asunnon vuokraus etenee siten, että otamme yhteyttä. Onnea uuden sopivan asunnon löytämiseksi.

Katso vapaat asuntomme Täytä vuokrahakemus

Asuntojen vuokraamisessa toimimme periaatteidemme mukaisesti, joita ovat laatu, avoimuus ja pitkään kokemukseen perustuva luotettavuus. Lähdemme kaikessa vuokra-asumisessa siitä, että asunnon laadukkuus vaatii pitkäjänteistä sitoutumista vuokranantajalta. Pitkäaikaisimmat kohteemme ovat olleet omistuksessamme jo 2000-luvun alusta saakka.

Pitkän kokemuksen perusteella olemme vakuuttuneita siitä, että paras lopputulos syntyy, kun omistamme koko kohteemme kokonaan. Tällöin päätöksenteko on helppoa ja ennen kaikkea nopeaa. Tämänkaltainen malli tarkoittaa käytännössä sitä, että voimme nopeasti ja tehokkaasti huolehtia muun muassa yhteisten tilojen, pihojen ja julkisivujen kunnosta puhumattakaan huoneistojen kunnosta.

Meille on kunnia-asia pitää vuokrattavat asunnot aina siinä kunnossa, että niissä voi asua itsekin. Periaatteenamme on, jos ne kelpaavat itselle, kelpaavat ne todennäköisesti myös vuokralaiselle. Meidän vuokra-asuntoihimme pääsee asumaan ilman vuokravakuutta. Lisäksi vuokrankorotukset ovat aina maltillisia. Laskemme korotuksiin vain todelliset nousseet kustannukset, kuten esimerkiksi jätehuollon, vesi- ja viemärikustannukset, lämmityskustannukset sekä kiinteistöveron.

Keminmaa kerrostalot Kemi rivitalot

Kemi kerrostalot

Kiinteistö Oy Lukkarinkulman menestystarina

Pitkä kokemus vuokranantajana on opettanut, että asunnon hyvä kunto on eduksi kaikille. Kun asukkaat ovat tyytyväisiä, he maksavat mielellään vuokransa laatuasumisesta. Sama pätee kokonaisiin kortteleihin, joiden arvo kasvaa, kun taloista, asunnoista ja vuokralaisista pidetään hyvää huolta.

Esimerkiksi keminmaalainen Kiinteistö Oy Lukkarinkulma oli päässyt vuosien saatossa huonoon kuntoon ja sillä oli vuokralaisten keskuudessa huono maine. Kohteeseen olikin vaikea saada vuokralaisia, mikä laski samalla koko asuinalueen arvoa. Ostettuamme kiinteistön päätimme toteuttaa kaikki tarvittavat muutokset, joiden tavoitteena oli tehdä kohteesta kiinnostava ja haluttu vuokralaisten silmissä.

Teimme koko kiinteistöön mittavan kunnostusohjelman, jossa remontoimme kaikki pinnat uusiksi. Mittavaan kunnostusohjelmaan kuuluivat muun muassa yleiset tilat, julkisivut, uudet lasitetut parvekkeet, pihat ja asunnot, joiden asumismukavuutta lisäsimme tekemällä osaan saunan. Nykyisin Kiinteistö Oy Lukkarinkulma on täynnä asukkaita, jotka viihtyvät kohteessa erinomaisesti. Rehellisen palkinnon onnistumisesta saakin tyytyväisiltä asukkailta.